Feedback | FYRLYT erbjuder extraljus och spotlight spotljus sökljus, utklassar både LED & HID, xenon, oavsett p

VÄLKOMMEN TILL FYRLYT EXTRALJUS & SÖKLJUS

FYRLYT är unik! Alla våra produkter tillverkas på fakta, allt för att du som kund skall känna dig säker på att vi levererar klassens ledande extraljus/sökljus i både prestanda och hållbarhet.
Testa oss och upplev skillnaden! 
Foto: @hartsari

KÖP ONLINE!

Feedback från några kunder
Vill DU dela med dig av dina erfarenheter utav FYRLYT?
Skicka oss ett meddelande genast.
Aaron Wilson
Äntligen fick jag mitt par NEMESIS 9000 monterad igår efter att slutligen bestämt mig för att investera i ett par och allt jag kan säga är WOW dessa lampor är bortom allt annat.
 
Min 50 tums ljusramp är nu överflödig, jag körde nattkörning igår kväll på väg hem med ljusen på 90% av resan och det var som att köra på dagtid. Mängden och färgen på ljuset är perfekt för körningar på vägar.
 
Jag har ägt Lightforce, IPF, Hella, Narva och några LED-lampor och det är ingen tvekan om att tävlingen inte ens behöver äga rum eftersom de inte ens ligger nära att vara i samma nivå.
 
Jag tittade på dom i affären, investerade dom, testade dom, och nu är jag en 100% FYRLYT fan.
 
Bra jobbade killar.
Johan
Köpte Nemesis efter att ha sett dom på Facebook, jag har haft HID, LED och gamla 100W halogen och ingen kan jämföra sig med dessa.
Matt Byrne
Jag har Nemesis på min bil. Monterat enligt instruktioner. Helt fantastiskt vilket ljus. Väl investerade pengar.
Evan Box
Har kört FYRLYT några åroch reser mycket längs vägarna. Älskar dom.
Rob Bennett
Ett stort tack till teamet som levererade och monterade dessa FYRLYT 5000. Dessa lampor är helt lysande. En mycket nöjd kund.
Michael Flatt
Tog bort mina 4 Lightforce med 100W HID och monterade Nemesis 9000. Så mycket mera ljus. Så mycket bättre kvalitetsljus.
Andrew Murphy
Testade mina Nemesis 9000 ikväll... wow!! Avståndet och volymen är otrolig. Väldigt imponerad.
Mike Gawalski
Jag har precis köpt era toppljus och installerat dom på min bil. Jag bytte ut mina IPF rally. Skillnaden är otrolig. Mängden ljus är galet. Natten blir som dag och utan reflekterande smärta. Det bästa jag har haft. Mycket bra design. Tack för information innan jag köpte lamporna. Det var riktig information. Bäst där ute. Lysande.
Grant Saywell
Köpte nyligen ett par Nemesis 9000. Jag var orolig hur de skulle prestera men jag ville ha det bästa och mest ljus för pengarna. Jag testade dom samma dag dom anlända och jag blev inte besviken när jag tände dessa extraljus. Både spridning och längd. Väl värt pengarna. Väldigt nöjd med mina FYRLYT Nemesis 9000.
Bluey Keff
Jag köpte en uppsättning 5000. Dessa ersatte en uppsättning 55W HID. Jag gjorde mycket forskning på Halogen vs HID vs LED och bestämde mig för FYRLYT. Hittills är jag imponerad. Bra avstånd, bra spridning, och inte lika mycket reflektion från skyltar.
Jesus Garcia
Det här är helt enkelt de bästa och högsta kvalitetsljus du kan köpa. De har fantastisk ljuskvalite som förvandlar natt till dag på en bråkdel av en sekund. Dessa är kallad för HID dödare för en mycket bra anledning. De har också enastående byggkvalite och fantastisk kundservice från ett företag som tror på deras produkt. De har också en enkel brytare på baksidan som förvanldar "spot" till "spread" utan verktyg och filter. Du måste se dom för att tro på dom, dessa ljus kan rädda ditt liv.
Brad Will
Hej. Jag glömde att nämna imorse att jag märkt många människor som lägger stor vikt på att jämföra "ljusbilder". Införandet av denna typ av data kan hjälpa människor att uppskatta hur bra FYRLYT lamporna verkligen är. Jag kan ärligt säga att jag inte behöver någon extra lampa fram på mitt fordon med mina två Nemesis 9000, då jag antagligen skulle behöva glasögon istället.
Mark Jeffery
Jag har alltid högkvalitativa extraljus på mina fordon med mycket mörkerkörning bakom mig (yrkesjägare i Australien) och det här är det bästa jag har haft, ska kallas DAGSLJUS inte FYRLYT :)
Det enda negativa var kablageinstallationen, inget om begativa omkopplade fordon.
Emmanuel
Det har gått två veckor sedan jag installerade Nemsis 9000. De är fantastiska extraljus. Super ljust, naturligt ljus med utmärkt avstånd. Det dåliga. Installationen är aningen dyr. Er produkt är fantastisk.
Trevor McCarthy
Jag har haft mina extraljus några år, kör inte lika mycket i mörker som tidigare men blir alltid lika imponerad över prestandan. Nyligen ett problem med ena linsen, skickade ett mail och samma dag skickades en ny lins till mig. Fantastisk service.
Scott Baker
Till killarna på FYRLYT. Efter mycket forskning och läsning av recensioner köpte jag Nemesis 9000. Jag älskar dom. Har haft ett HID 70W i åratal och de kommer inte ens nära FYRLYT ljuskvalite. Skulle jag rekommendera FYRLYT? Absolut JA.
Warren Franklin
Tar chansen att tacka killarna på FYRLYT över den bästa och mest professionella service före och efter mitt FYRLYT köp. Efter att först köpt 5000 så var det dags för en uppdatering till Nemesis 9000. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och känner att jag är mycket säkrare med dom längs vägarna. Tack.
Cliff Moore
Jag är en stolt ägare av FYRLYT 5000. Dessa lampor är helt otroliga. Inget annat kommer nära. Så när jag uppdaterade till "Nemesis" var förväntningarna stora. Ingenting kunde ha förberett mig på den gamla mängden ljus som bröt fram i fronten av min bil. Jag satt bokstavligen och skrattade som en skolpojke kommande 5 minuterna. Köp dom! Du kommer inte att ångra dig!
Scott Allsop
Jag har provat nästan allt, och alla har gått sönder av någon anledning. En dag fick jag höra om FYRLYT, jag var klart skeptisk. Köpte först en omgång 5000 till min bil. Senare också Nemesis 9000 och oh herre gud, de skulle få en blind man att se. Skaffa dessa, du kommer inte att ångra dig.
Jake Sgubin
Hem från en seger ikväll. Vill inte ha något annat än FYRLYT på framsidan av vår bil. Kan inte beskriva med ord hur bra dessa ljus är.
Greg
Jag är förvånad och imponerad över dessa extraljus. Jag har väldigt långt till mitt jobb. En gång i månaden kör jag på nattetid och mina extraljus gör det lätta
Joe Bongiorno
Fick just några Nemesis 9000 24V 250W installerat på min lastbil. Jag har aldrig stött på ett par ljus med så mycket spridning som dessa. Får HID ljuset att blekna. Mycket glad kund.
Chris Woroll
Jag har mina nya Nemesis extraljus monterade på min Jeep Grand Cherooke, dom är inget annat än briljant. Skål för en väldigt glad kund.
Evan Gouskos
Fick dom monterad förra veckan. Dom ser, och viktigare, fungerar utmärkt. Jag har också ett par Nemesis på min LC200. Allt jag kan säga är WOW! Bästa körljuset på marknaden alla kategorier.
Jenny Bertram
Skickade ett meddelande till FYRLYT imorse, några frågor. Inom 30 min fick jag svar. Utmärkt kundservice. Tack.
Mike Hoare
Bara en snabb notering för att säga vilken suverän efterhandstjänst jag nyligen har fått från FYRLYT teamet. Jag hade ett problem med ett av mina ljus som var några år på nacken, men efter en snabb pratstund i telefon så skickade han mig lämpliga delar. Dessa kom fram inom kort och problemet löstes. Inget krångel, inga problem, bara bra service. Tack.
Luke Kelley
Jag har fått mina FYRLYT 5000 extraljus sedan ett par veckor, och allt jag kan säga är att det inte blir någon retur på dessa. Jag har haft många extraljus och ingen av dom matchar den enastående prestation som FYRLYT visa upp. Jag rekommenderar starkt dessa extraljus till alla, du kommer aldrig att köpa ett annat märke.
Ashly Beck
Hej. Jag kom precis tillbaka efter ett test på mina nya FYRLYT, de är imponerande. Ljusstyrkan är fantastisk och jag blev mycket förvånad över avståndet till räckvidden. Det är inte lätt att beskriva med ord. Jag har sett bilder och video men de gör sig verkligen inte rättvisa, du måste verkligen se dessa ljus för dig själv. Tack åter FYRLYT, jag är imponerad av er produkt.