Installation | FYRLYT erbjuder extraljus och spotlight spotljus sökljus, utklassar både LED & HID, xenon, oavsett p

VÄLKOMMEN TILL FYRLYT EXTRALJUS & SÖKLJUS

FYRLYT är unik! Alla våra produkter tillverkas på fakta, allt för att du som kund skall känna dig säker på att vi levererar klassens ledande extraljus/sökljus i både prestanda och hållbarhet.
Testa oss och upplev skillnaden! 
Foto: @hartsari

KÖP ONLINE!

Om du har några frågor angående installation av dina FYRLYT-produkter, tveka inte att kontakta oss
Att installera extraljus är inte lika enkelt som att ta två längder av kabeln, ta bort ändarna, tryck ihop dom och linda. Skratta inte då vi alla vet att folk gör det!
 
Som vi detaljerat på hemsidan är det VIKTIGT att kablarna, kontakterna, säkringarna etc är upp till önskad specifikation, om inte kommer dina lampor inte att fungera som det är tänkt. En generell 100W märkt kablage kommer inte att vara tillräckligt. Se till att din säljare/montör förstår detta!
 
Tänk på denna teori. Du har just uppgraderat din motor från 200 hk till 400 hk. Det är uppenbart att du måste uppgradera bränslesystemet för att leverera motorn med extra bränsle som krävs för att nå sin nya effekt, vilket kräver en större förgasare, pump, spridare etc. Varje "extra" eller "ny" komponent har potentiella konsekvenser i "maskinen" och måste anses utföra som förväntat.
 
FYRLYT LUXSIS 5000 kablage/kabelsats/reläsats
Du kan köpa en kabelsats som är konstruerad för installation av 150W 5000-serien eller helt enkelt följa specifikationerna som beskrivs i nedanstående PDF-fil. NOTERA! Ej lämplig för FYRLYT NEMESIS 9000 250W modellen.

FYRLYT NEMESIS 9000 kablage/kabelsats/reläsats
Du kan köpa en kabelsats som har utformats för installationen av 250W 9000-serien eller helt enkelt följa specifikationerna som beskrivs i PDF-filen nedan.
General Mount LUXSIS 5000, care and maintenance.pdf
General Mount NEMESIS 9000 12v, care and maintenance.pdf
General Mount NEMESIS 9000 24v, care and maintenance.pdf
Standard Base Mount.pdf
Reverse Base Mount.pdf
En erfaren installatör är din bästa vän!
När du öppnar motorhuven på de flesta moderna fordon blir merparten förvånad över var de ska börja. Om du tvivlar på var du ska börja rekommenderar vi att du söker dig till en installatör och helst en erfaren fordonselektriker som förmodligen vet exakt hur arbetet skall skötas. 
 
Var försiktig med säljare som har en negativ inställning till installationen. Fråga dem två gånger om de tagit hänsyn till exakta specifikationer som krävs för att montera att par FYRLYT.
Jamie Benaud från Australien visar hur en installation kan se ut
Jamie har sammanställt två videoklipp som visar installationen på FYRLYT LUXSIS 5000 och NEMESIS 9000. Det är hans egen produktion och inte vår instruktion men kommer åtminstone att ge dig en inblick i vad som det handlar om. Vi har inget engagemang i denna produktion och Jamies åsikter är hans egna.
Jamie Benaud recension av FYRLYT LUXSIS 5000, inkluderar också installation på hans Toyota Landcruiser.
Jamie Benaud recension av FYRLYT NEMESIS 9000, inkluderar också installation på hans Toyota Landcruiser.