FYRLYT överlägsen LED/HID i kallt klimat

VÄLKOMMEN TILL FYRLYT EXTRALJUS & SÖKLJUS

FYRLYT är unik! Alla våra produkter tillverkas på fakta, allt för att du som kund skall känna dig säker på att vi levererar klassens ledande extraljus/sökljus i både prestanda och hållbarhet.
Testa oss och upplev skillnaden! 
Foto: @hartsari

KÖP ONLINE!

 
FYRLYT extraljus är överlägsen LED & HID i kallt klimat
Om du bor där, behöver du veta att du kan lita på din utrustning till 100 %. Konstiga saker kan hända med metaller, plast eller el om det inte är gjorda för ett nordiskt klimat.
Konstruerad för att fungera i extrema vinterförhållanden
Vårt designteam har levererat en produkt som fungerar dag in och dag ut i vilket klimat och miljö som ett extraljus kan utsättas för. Låt oss presentera dig ett extraljus som håller vad det lovar. Inga formgjutna, plåt eller plastfästen som kan släppa taget efter en tids användning.
Inga filter som isar igen
Clip-on-filter är en 1990-talets marknadsföring "hype" och kostar dig effekt oavsett. Vissa märken använder dem eftersom deras linser inte är hårtbelagda. FYRLYT´s reflektorer och linser är hårdbelagda och tål tuffa tag. Så inge mer isbildning när du väljer FYRLYT.
LED? 5000K? Vissa varumärken insisterar på att det är bäst! FEL. Var noga med att läsa American Medical Association rapport. KLICKA HÄR
Ingen tvekan om det, LED har antagligen tagit fler mediautrymmen på senare tid, så att du kan förlåtas för att tro att alla andra lampor nu är "gamla". Vi ber att skilja sig och säga att det är dags att gå tillbaka och överväga vad som händer här. Vi kommer att erkänna att LED, speciellt de som tillverkas i USA, erbjuder en utmärkt belysningslösning för ett brett utbud av applikationer. Men om du söker ett extraljus som verkligen presterar maximalt och med ett vetenskapligt beprövat överlägset CRI, produktivitet och långsiktigt värde, är FYRLYT en bättre lösning. Det är allmänt känt att lysdioder kan frysa i extrema förhållanden vilket gör dem värdelösa.
HID (xenon)? Fördröjd start och ökad bländning. "Ljusare och vitare"? Är det verkligen perfekt för bästa prestanda? NEJ.
Så många erfarna förare vet, att HID vanligtvis har en försenad starttid tills full belysning levereras. För det andra är HID, speciellt de vid 5000K, vanligtvis komprimerade i sitt CRI (färgåtergivning) och tenderar därför att blekna i jämförelse med halogen gällande att se kontraster. Vissa säger att ett färgat filter fixar detta men det kostar dig ljuseffekt och är uppriktigt slöseri med tid och pengar. Varje varumärke eller säljare som främjar VITARE LJUS har dålig/liten kunskap om grundvetenskapen hur man skapar ett extraljus som skall maximera det du vill se. Slösa inte din tid på tillförlitligheten hos kinesiska ballaster och glödlampor i dessa miljöer.
Ljuskvalite utöver LED och HID
FYRLYT producerar ljus med lång våglängd från 390Nm till 700Nm (baserat på röd-gult ljus) för alla tänkbara situationer, med starkare fördelning mot de längre våglängderna.
LED och HID med kort våglängd (baserat på blå-grönt ljus) är dålig för bildskärpa och TYNDALL EFFEKTEN.
Kelvin är dåligt på grund av bländning.

Halogen har mycket bättre ljuskvalitet och är överlägsen i dammig och fuktbelastad luft (TYNDALL EFFECT) som gör att du ser mer detaljer och längre avstånd med mindre bländning.
Halogen med lång våglängd penetrerar fukt/damm/rök väldigt mycket bättre än LED & HID med kort våglängd. LED och HID kommer öka det blåa ljuset, vilket ökar bländning och tyndall-effekten när luft har fukt/damm/rök etc så kommer ljuset att studsa tillbaka och blänka mer.