EXTRALJUS

FYRLYT Specifikation:

Reflektor storlek: 208mm

Vikt per enhet: 1100g

Ett extraljus. Fyra modeller. Enkelt.

FYRLYT är världsledande när det gäller ljuskvalité. Varje komponent i FYRLYT är utbytbara. Inget annat varumärke erbjuder detta. Om du vill ha det bästa extraljuset med bäst ljuskvalité som marknaden erbjuder, så har du kommit helt rätt, du behöver inte leta vidare. Du kommer märka mindre bländning, mindre förarutmattning och se mer detaljer för att göra din körning säkrare längs vägarna.

Design EGENSKAPER

Monteringsbasen består av bearbetad aluminiumlegering

Monteringsbasen, aluminiumlegeringen (T6060-T5) basen bibehåller sin slaghållfasthet vid extremt låga temperaturer, till skillnad från vissa metaller och plast, samtidigt som den ger exceptionellt motståndskraft mot vibrationer.


SPOT & SPREAD strålkastare i ett ljus utan CLIP ON-filter som kostar dig effekt

Lamphållaren har två positioner som gör det möjligt för användaren att ställa in ljuset till antingen SPOT eller SPREAD gällande spridning på ljuset. Kom ihåg att alla "filter" kostar effekt.


Tyska Osram-lampan levererar ljuskvalitet utöver både LED & xenon. 100 CRI (färgåtervinning).

Halogen glödlampan i FYRLYT finns i två varianter, antingen 5000 eller 9000 effektiva lumen, levererar en oöverträffad 100 CRI. De bästa LED & xenon som vanligtvis används som extraljus når ofta bara 80 CRI och ofta mycket mindre. Halogen har mycket bättre ljuskvalitet och är överlägsen i dammig eller fuktbelastad luft (TYNDALL EFFECT) som gör att du ser mer detaljer och längre avstånd med mindre bländning. FYRLYT glödlampan vilseleds av vissa medier och "vissa" experter som tror att alla halogenlampor är lika i produktion. De förväxlas ofta med OEM som begränsar DOT- eller ADR reglering.


Hårdbelagd reflektor och lins

Reflektorn är gjord i aluminium och är hårdbelagd med kiseldioxid för att möjliggöra rengöring om det skulle behövas. Akta dig så inte du skadar reflektorn så kan det oxideras eller permanent skadas. Linser från 2019 är borosilikathärdad glas (pyrex) för oöverträffad optisk glans. Inga plastlinser kan matcha detta utseende. Linsen kan lätt ersättas genom att enkelt rotera via sin smarta bajonettdesign. 


Goretec tätning

Goretec-tätningen minskar risken för vattenintrång när den används i fuktig luft medan det ger tätning om ljuset är släckt. 


Fästanordningar i rostfritt stål

Fästelement och lamphållaren i FYRLYT är gjord i rostfritt stål för optimal korrosionsbeständighet.   


Lamphuset

De icke-metalliska komponenterna i FYRLYT tillverkas av högeffektiva armerade och icke-armerade tekniska polymerer med exceptionellt höga slag och utmattningsegenskaper. Tjockleken är hela 4,8 mm och väsentligt tjockare än konkurrenterna.

FYRLYT lamporna är ombyggbara

Alla komponenter kan köpas individuellt som reservdelar och tack vare smart design är det enkelt att sätta ihop så gott som nytt utan att återvända till FYRLYT.


Ljuskvalite utöver LED och xenon. Mest ljuskvalite för pengarna?

Osram glödlampan med 150W 5000 lumen med en unik reflektor och en ljuskvalité utöver LED och xenon, och ett pris som är konkurrentkraftigt om man jämför med konkurrenternas premiummodeller.

Jamie Benaud recension av FYRLYT LUXSIS 5000, inkluderar också installation på hans Toyota Landcruiser.


Ett extraljus som levererar ljuskvalité som ingen annan på planeten. Du kommer "nästan" att se morgondagen. Helt enkelt ett ljus med inga kompromisser. 

Osram glödlampan med 250W 9000 lumen, unik reflektor och optik ger en överlägsen volym och avståndskombination som överstiger LED eller 70/90/100W xenon. NEMESIS 9000 blåser bort dessa och INGEN startupp tid som på xenon, eller överdriven bländning eller ljuskryptering (TYNDALLEFFEKTEN) som är vanligt med 5000K eller större LED.

Jamie Benaud recension av FYRLYT NEMESIS 9000, inkluderar också installation på hans Toyota Landcruiser.


Exempel på feedback på FYRLYT NEMESIS 9000


"Äntligen fick jag mitt par NEMESIS 9000 monterad igår efter att slutligen bestämt mig för att investera i ett par och allt jag kan säga är WOW dessa lampor är bortom allt annat jag testat. "


"Min 50 tums ljusramp är nu överflödig, jag körde nattkörning igår kväll på väg hem med ljusen på 90% av resan och det var som att köra på dagtid. Mängden och färgen på ljuset är perfekt för körningar på vägar. "


"Jag har ägt Lightforce, IPF, Hella, Narva och några LED-lampor och det är ingen tvekan om att tävlingen inte ens behöver äga rum eftersom de inte ens ligger nära att vara i samma nivå. "


"Jag tittade på dom i affären, investerade dom, testade dom, och nu är jag en 100% FYRLYT fan. Bra jobbade killar. "


Vad mer kunder tycker om FYRLYT kan du läsa under feedback. Feedback.