VINTER

FYRLYT extraljus är överlägsen LED & xenon i kallt klimat

Om du bor där, behöver du veta att du kan lita på din utrustning till 100 %. Konstiga saker kan hända med metaller, plast eller el om det inte är gjorda för ett nordiskt klimat.
Konstruerad för att fungera i extrema vinterförhållanden 

 Vårt designteam har levererat en produkt som fungerar dag in och dag ut i vilket klimat och miljö som ett extraljus kan utsättas för. Låt oss presentera dig ett extraljus som håller vad det lovar. Inga formgjutna, plåt eller plastfästen som kan släppa taget efter en tids användning.


Inga filter som isar igen 

Clip-on filter är en 1990-talets marknadsföring "hype" och kostar dig effekt oavsett. Vissa märken använder dem eftersom deras linser inte är hård belagda. FYRLYT reflektorer och linser är hård belagda och tål tuffa tag. Så inge mer isbildning när du väljer FYRLYT.


LED? 5000K? Vissa varumärken insisterar på att det är bäst! FEL. Var noga med att läsa American Medical Association rapport. KLICKA HÄR 

Ingen tvekan om det, LED har antagligen tagit fler mediautrymmen på senare tid, så att du kan förlåtas för att tro att alla andra lampor nu är "gamla". Vi ber att skilja sig och säga att det är dags att gå tillbaka och överväga vad som händer här. Vi kommer att erkänna att LED, speciellt de som tillverkas i USA, erbjuder en utmärkt belysningslösning för ett brett utbud av applikationer. Men om du söker ett extraljus som verkligen presterar maximalt och med ett vetenskapligt beprövat överlägset CRI, produktivitet och långsiktigt värde, är FYRLYT en bättre lösning. Det är allmänt känt att lysdioder kan frysa i extrema förhållanden vilket gör dem värdelösa.


Xenon? Fördröjd start och ökad bländning. "Ljusare och vitare"? Är det verkligen perfekt för bästa prestanda? NEJ. 

Så många erfarna förare vet, att xenon vanligtvis har en försenad starttid tills full belysning uppnås. För det andra är xenon, speciellt de vid 5000K, vanligtvis komprimerade i sitt CRI (färgåtergivning) och tenderar därför att blekna i jämförelse med halogen gällande att se kontraster. Vissa säger att ett färgat filter fixar detta men det kostar dig mycket ljuseffekt och är uppriktigt slöseri med tid och pengar. Varje varumärke eller säljare som främjar VITARE LJUS har dålig eller liten kunskap om grundvetenskapen hur man skapar ett extraljus som skall maximera det du vill se. Slösa inte din tid på tillförlitligheten hos kinesiska ballaster och glödlampor i dessa miljöer.


Ljuskvalité utöver LED och xenon

FYRLYT producerar ljus med lång våglängd från 390Nm till 700Nm (baserat på röd gult ljus) för alla tänkbara situationer, med starkare fördelning mot de längre våglängderna.LED och xenon med kort våglängd (baserat på blå grönt ljus) är dålig för bildskärpa och TYNDALL EFFEKTEN.Kelvin är dåligt på grund av bländning.Halogen har mycket bättre ljuskvalitet och är överlägsen i dammig och fukt belastad luft (TYNDALL EFFECT) som gör att du ser mer detaljer och längre avstånd med mindre bländning.Halogen med lång våglängd penetrerar fukt/damm/rök väldigt mycket bättre än LED & xenon med kort våglängd. LED och xenon kommer öka det blåa ljuset, vilket ökar bländning och tyndalleffekten när luft har fukt/damm/rök etc så kommer ljuset att studsa tillbaka och blända mer.