SÖKLJUS

SPOTFYR är den ultimata professionella 12/24V sökljus. Reflektorn är 198 mm. Överlägsen ljuskvalité. Bokstavligen krossar både LED & xenon. En professionell militärkvalitetsprodukt. SPOTFYR är avsedd för fast montering. SPOTFYR har samma diameter och ljusbild som PROFYR. 


SPOTFYR har satt en nytt riktmärke i sin klass. Med en byggkvalité och prestanda som normalt förknippas med ett premium kikarsikte. SPOTFYR är inte konstruerat som extraljus till fordon, eftersom i de flesta fall både LUXSIS 5000 och NEMESIS 9000 är en bättre lösning.

EGENSKAPER

► All material är gjort i aluminium, svart anodisering. 

► 198mm aluminium reflektor.

► CRI på 100 (färgåtergivning) med 3400K.

► 5000 resp. 12 000 lumen halogen. Tysk tillverkad OSRAM 150/250 watt glödlampa. CRI (färgåtergivning) på 100, vilket innebär per definition "perfekt färgåtergivning). 

► Borosilikatglas (PYREX). Mycket hållbart, och rengöring utan repor. 

► Snabb glödlampsbyte, inga verktyg behövs. 

► 12V modellen använder sig av en 12-27V omvandlare.

► IP53

► Justerbar ljusbild

FYRLYT VALDE EN HALOGEN LAMPA. VARFÖR INTE LED ELLER XENON.

För det första har inte ens en 100 watt xenon vår prestanda som vi erbjuder i våra sökljus. Verkligheten är majoriteten av ebay xenonkit är bara kinesiskt skräp och väldigt grovt överdriva specifikationer för ballaster och värre är de glödlampor som bäst kastas i papperskorgen.Färgåtergivning är väldigt viktigt gällande en ljuskällas ljuskvalité. Du måste se varje detalj maximalt, särskilt om det är ett kritiskt scenario som kan det handla om liv eller död. FYRLYT har CRI på 100 (perfekt färgåtergivning).De bästa LED & xenon har så lågt som 80, och väldigt många har så lågt som 60-65 i CRI/Ra.Du vill inte ha en ljuskälla som saknar färger, har skugger eller ger onödig bländning. LED & xenon eller någon annan ljuskälla med typiskt 5000K är betydligt mindre effektiv på grund av tyndalleffekten. Tyndalleffekten är ett fenomen som består i att ljus sprids i atmosfären av damm, rök, fukt och/eller andra föroreningar. När det inkommande ljuset är vitt (högre kelvintal), är det spridda ljuset blått eller blåaktigt.En halogenlampa med likvärdig ljusstyrka och volym kommer alltid att vara överlägsen i detta hänseende som tekniken för närvarande står. För att diskutera vidare vänligen kontakta oss.

Officiella myndiheter, militär, polis, räddningstjänst, sök och räddning, var god kontakta oss för SPECIAL PRIS och teknisk service.

SÖK 

EFTERSÖK 

ÖVERVAKNING 

RÄDDNING 

VAKT

POLIS 

SJÖRÄDDNING

RÄDDNINGSTJÄNST 

JAKT

MILITÄR 

MARIN 

SÄKERHET 

KUSTBEVAKNING

FYRLYT PROFYR 12000 (PROFYR är en handhållen version av SPOTFYR)

FYRLYT PROFYR 12000 (PROFYR är en handhållen version av SPOTFYR)

FYRLYT PROFYR 12000 (PROFYR är en handhållen version av SPOTFYR)

FYRLYT SPOTFYR