FEEDBACK

Äntligen fick jag mitt par NEMESIS 9000 monterad igår efter att slutligen bestämt mig för att investera i ett par och allt jag kan säga är WOW dessa lampor är bortom allt annat. 


Min 50 tums ljusramp är nu överflödig, jag körde nattkörning igår kväll på väg hem med ljusen på 90% av resan och det var som att köra på dagtid. Mängden och färgen på ljuset är perfekt för körningar på vägar. 


Jag har ägt Lightforce, IPF, Hella, Narva och några LED-lampor och det är ingen tvekan om att tävlingen inte ens behöver äga rum eftersom de inte ens ligger nära att vara i samma nivå.  


Jag tittade på dom i affären, investerade dom, testade dom, och nu är jag en 100% FYRLYT fan. 


Bra jobbade killar.

Johan


Köpte Nemesis efter att ha sett dom på Facebook, jag har haft xenon, LED och gamla 100W halogen och ingen kan jämföra sig med dessa.

Matt Byrne


Jag har Nemesis på min bil. Monterat enligt instruktioner. Helt fantastiskt vilket ljus. Väl investerade pengar.

Evan Box


Har kört FYRLYT några år och reser mycket längs vägarna. Älskar dom.

Rob Bennett


Ett stort tack till teamet som levererade och monterade dessa FYRLYT LUXSIS 5000. Dessa lampor är helt lysande. En mycket nöjd kund.

Michael Flatt


Tog bort mina 4 Lightforce med 100W xenon och monterade Nemesis 9000. Så mycket mera ljus. Så mycket bättre kvalitetsljus.

Andrew Murphy


Testade mina Nemesis 9000 ikväll... wow!! Avståndet och volymen är otrolig. Väldigt imponerad.

Mike Gawalski


Jag har precis köpt era toppljus och installerat dom på min bil. Jag bytte ut mina IPF rally. Skillnaden är otrolig. Mängden ljus är galet. Natten blir som dag och utan reflekterande smärta. Det bästa jag har haft. Mycket bra design. Tack för information innan jag köpte lamporna. Det var riktig information. Bäst där ute. Lysande.

Grant Saywell


Köpte nyligen ett par Nemesis 9000. Jag var orolig hur de skulle prestera men jag ville ha det bästa och mest ljus för pengarna. Jag testade dom samma dag dom anlända och jag blev inte besviken när jag tände dessa extraljus. Både spridning och längd. Väl värt pengarna. Väldigt nöjd med mina FYRLYT Nemesis 9000.

Bluey Keff


Jag köpte en uppsättning LUXSIS 5000. Dessa ersatte en uppsättning 55W xenon. Jag gjorde mycket forskning på Halogen vs xenon vs LED och bestämde mig för FYRLYT. Hittills är jag imponerad. Bra avstånd, bra spridning, och inte lika mycket reflektion från skyltar.

Jesus Garcia


Det här är helt enkelt de bästa och högsta kvalitetsljus du kan köpa. De har fantastisk ljuskvalité som förvandlar natt till dag på en bråkdel av en sekund. Dessa är kallad för xenon dödare för en mycket bra anledning. De har också enastående byggkvalité och fantastisk kundservice från ett företag som tror på deras produkt. De har också en enkel brytare på baksidan som förvandlar "spot" till "spread" utan verktyg och filter. Du måste se dom för att tro på dom, dessa ljus kan rädda ditt liv.

Brad Will


Hej. Jag glömde att nämna imorse att jag märkt många människor som lägger stor vikt på att jämföra "ljusbilder". Införandet av denna typ av data kan hjälpa människor att uppskatta hur bra FYRLYT lamporna verkligen är. Jag kan ärligt säga att jag inte behöver någon extra lampa fram på mitt fordon med mina två Nemesis 9000, då jag antagligen skulle behöva glasögon istället.

Mark Jeffery


Jag har alltid högkvalitativa extraljus på mina fordon med mycket mörkerkörning bakom mig (yrkesjägare i Australien) och det här är det bästa jag har haft, ska kallas DAGSLJUS inte FYRLYT :) 

Emmanuel


Det har gått två veckor sedan jag installerade Nemsis 9000. De är fantastiska extraljus. Super ljust, naturligt ljus med utmärkt avstånd. Det dåliga. Installationen är aningen dyr. Er produkt är fantastisk. 

Trevor McCarthy


Jag har haft mina extraljus några år, kör inte lika mycket i mörker som tidigare men blir alltid lika imponerad över prestandan. Nyligen ett problem med ena linsen, skickade ett mail och samma dag skickades en ny lins till mig. Fantastisk kundservice.

Scott Baker


Till killarna på FYRLYT. Efter mycket forskning och läsning av recensioner köpte jag Nemesis 9000. Jag älskar dom. Har haft ett xenon 70W i åratal och de kommer inte ens nära FYRLYT ljuskvalité. Skulle jag rekommendera FYRLYT? Absolut JA.

Warren Franklin


Tar chansen att tacka killarna på FYRLYT över den bästa och mest professionella service före och efter mitt FYRLYT köp. Efter att först köpt LUXSIS 5000 så var det dags för en uppdatering till NEMESIS 9000. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och känner att jag är mycket säkrare med dom längs vägarna. Tack. 

Cliff Moore


Jag är en stolt ägare av FYRLYT LUXSIS 5000. Dessa lampor är helt otroliga. Inget annat kommer nära. Så när jag uppdaterade till "Nemesis" var förväntningarna stora. Ingenting kunde ha förberett mig på den gamla mängden ljus som bröt fram i fronten av min bil. Jag satt bokstavligen och skrattade som en skolpojke kommande 5 minuterna. Köp dom! Du kommer inte att ångra dig!

Scott Allsop


Jag har provat nästan allt, och alla har gått sönder av någon anledning. En dag fick jag höra om FYRLYT, jag var klart skeptisk. Köpte först en omgång LUXSIS 5000 till min bil. Senare också NEMESIS 9000 och oh herre gud, de skulle få en blind man att se. Skaffa dessa, du kommer inte att ångra dig.

Jake Squbin


Hem från en seger ikväll. Vill inte ha något annat än FYRLYT på framsidan av vår bil. Kan inte beskriva med ord hur bra dessa ljus är.

Greg


Jag är förvånad och imponerad över dessa extraljus. Jag har väldigt långt till mitt jobb. En gång i månaden kör jag på nattetid och mina extraljus gör det lätta

Joe Bongiorno


Fick just några Nemesis 9000 24V 250W installerat på min lastbil. Jag har aldrig stött på ett par ljus med så mycket spridning som dessa. Får xenon ljuset att blekna. Mycket glad kund.

Chris Woroll


Jag har mina nya NEMESIS 9000 extraljus monterade på min Jeep Grand Cherooke, dom är inget annat än briljant. Skål för en väldigt glad kund.

Evan Gouskos


Fick dom monterad förra veckan. Dom ser, och viktigare, fungerar utmärkt. Jag har också ett par Nemesis på min LC200. Allt jag kan säga är WOW! Bästa körljuset på marknaden alla kategorier.

Jenny Bertram


Skickade ett meddelande till FYRLYT imorse, några frågor. Inom 30 min fick jag svar. Utmärkt kundservice. Tack.

Mike Hoare


Bara en snabb notering för att säga vilken suverän efterhandstjänst jag nyligen har fått från FYRLYT teamet. Jag hade ett problem med ett av mina ljus som var några år på nacken, men efter en snabb pratstund i telefon så skickade han mig lämpliga delar. Dessa kom fram inom kort och problemet löstes. Inget krångel, inga problem, bara bra service. Tack.

Luke Kelley 


Jag har fått mina FYRLYT LUXSIS 5000 extraljus sedan ett par veckor, och allt jag kan säga är att det inte blir någon retur på dessa. Jag har haft många extraljus och ingen av dom matchar den enastående prestation som FYRLYT visa upp. Jag rekommenderar starkt dessa extraljus till alla, du kommer aldrig att köpa ett annat märke.

Ashly Beck


Hej. Jag kom precis tillbaka efter ett test på mina nya FYRLYT, de är imponerande. Ljusstyrkan är fantastisk och jag blev mycket förvånad över avståndet till räckvidden. Det är inte lätt att beskriva med ord. Jag har sett bilder och video men de gör sig verkligen inte rättvisa, du måste verkligen se dessa ljus för dig själv. Tack åter FYRLYT, jag är imponerad av er produkt.